Left navigation


Job & Karriere

Scandlines er et moderne og visionært rederi, som forener klassisk transport og høj service over for vores kunder og samarbejdspartnere.

I Scandlines har vi en stolt kultur og en maritim historie, som rækker tilbage til 1872. Vi er en international koncern, som opererer i Danmark og Tyskland på ruterne mellem Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock med 8 skræddersyede færger. Vi har over 1.500 dygtige medarbejdere med en bred diversitet på tværs af landegrænser, kultur og uddannelse.Hos Scandlines har vi en grøn vision for fremtiden og er verdenskendte for vores innovation og udvikling af verdens største hybridfærger med reduceret udledning af CO2. Vi tænker service og oplevelser for vores kunder med blandt andet verdens største BorderShop og moderne skibe.

Vi har ledige stillinger inden for det maritime, fragt, retail, catering, administration og support-funktioner. Vi er alle med til at sikre, at færgerne sejler 24/7, og at vores kunder får en god oplevelse og en vellykket rejse mellem vores destinationer.
 • arbejde

  Hvor vil du arbejde?

  Udforsk dine muligheder hos Scandlines – hvad enten du ønsker at arbejde på land eller på søen. Uanset din baggrund og uddannelse vil vi gerne høre fra dig, hvis du er motiveret og vil være med til at gøre en forskel.

 • findditnyejob

  Find dit nye job

  Det er afgørende for os, at vi får ansat kompetente og engagerede medarbejdere. Derfor vægter vi passion og talent højt. Vi ønsker det bedste match, så vi sammen får succes.

 • _MG_5296

  Medarbejderne fortæller

  Scandlines er en anderledes arbejdsplads. På vandet er vi vores helt egen by med alle de funktioner, der hører til. Det stiller store krav til vores omstillingsparathed og lysten til at møde og være sammen med nye mennesker kontinuerligt.

 • Pernille

  Scandlines' ansigter

  Scandlines lever af glade kunder. Det er alle ansatte i virksomheden med til at understøtte i mange forskellige funktioner.

 • onboardfoto

  Onboarding

  Vores mål er at sikre, at alle nye medarbejdere kommer godt om bord og får en god start hos Scandlines. Det er altid med en god portion spænding, når vi byder en ny medarbejder velkommen, og vi har alle været nye på et tidspunkt.

Scandlines brochure - Der er noget ved at sejle

Kom med ombord hos Scandlines

Kunne du tænke dig at arbejde på vores færger eller i en af vores havne? – Læs vores e-brochure og bliv inspireret til dit næste job.

Du skal søge job hos Scandlines, hvis:

 • - Du vil være en del af et succesrigt, solidt og moderne rederi, som har stor fokus på miljøet
 • - Du vil være en del af en professionel, kommerciel og serviceorienteret koncern
 • - Du vil være en del af en stolt kultur, hvor vi anerkender diversitet og indsats
 • - Du vil være en del af en koncern, som ved, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource og vores ambassadører

Følg Scandlines

LinkedIn YouTube
Instagram Twitter

Følg BorderShop

BorderShop på Facebook BorderShop på Instagram

eu-persondataforordning

Persondatapolitik ved ansøgning om job og/eller ansættelse i Scandlines.
Klik her


Scandlines - Der er noget ved at sejle